Image

Parturi-Kampaaja
Freelancer kouluttaja

Kampaamoalan ammattilainen ja kouluttaja jo toistakymmentä vuotta. Viimeisin haaste jonka Piia on itselleen asettanut on valmentajakoulutus.

Piian vapaa-aika sujuu kahden tyttären kanssa harrastusten parissa. Alppihiihto muodostaa suuren osan heidän elämää.

Learn More

Olen toiminut kampaamoalan kouluttajana lähes kaksikymmentä vuotta, joista viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut myös IDHAIR:n freelancekouluttajana. Olen intohimoinen kampauksista ja hiustenpidennyksistä, joista vien oppeja mielelläni muille kampaajille.

Työnilo ja halu olla kehittämässä Lahden kauppahallia juontaa juurensa lapsuudestani, kun myin pienenä tyttönä mummoni kanssa vihanneksia Lahden torilla. Perustin Liikkeen Lanunaukiolle 2006, koska koin että haluan luoda jotain omaa ja samalla luoda muillekin paikan missä toteuttaa itseään kampaajana.

Piia Larinto

Mirka-Maria

Parturi-kampaaja
Meikkitaiteilija

Mirka-Maria on ollut alalla vuodesta 2006 ja on työskennellyt Liikkeessä reilut kymmenen vuotta. Hänen intohimonsa alalla on kokonaisvaltainen kauneus.

Mirka-Marian penkissä loihditaan niin hiukset, meikit, ripsipidennykset kuin microblading-kulmatkin. Mirka-Maria auttaa mielellään myös meikkien ja meikkiopastuksen parissa.

Vapaa-aika sujuu hyvinvoinnin, liikunnan, valokuvauksen ja kodin teemoissa. Mirka-Marian perheeseen kuuluu avopuoliso sekä pieni chihuahuaprinsessa Minni. Erityisesti hän rakastaa yhteisiä hetkiä perheen ja ystävien kanssa.

Learn More

Satu

Parturi-Kampaaja

Satu on valmistunut parturi-kampaajaksi jo vuonna 1999, ja nauttii työstään ihanien kollegoiden seurassa. Hänen suosikikseen on noussut hiusten leikkaukset.

Vapaalla Satu viettää aikaa miehensä, kahden teini-ikäisen lapsensa ja heidän urheiluharrastusten parissa. Kiirettä tuovat myös omat liikuntaharrastukset sekä opinnot lähihoitajaksi. 

Learn More

Ninni

Parturi-Kampaaja

Ninni on ollut alalla lähes 30 vuotta, ja on ollut Liikkeen remmissä alusta lähtien. Hän tykkää työskennellä erilaisten ihmisten parissa, eikä hän kaihda työssään vaikeampiakaan haasteita.

Ninnin vapaa-aika sujuu kavereiden koiria hoitaessa ja kesäisin golfpallon perässä juostessa. Muina aikoina kotisohvan kulma on se mukavin paikka.

Learn More

Jenna

Parturi-Kampaaja

Jenna on Liikkeen vuoden 2021 tulokas, ja on ollut alalla pian kolme vuotta. Hänen suosikkitöitään ovat vaaleat hiukset, raidoitukset ja värimuutosten tekeminen. Myös tiukkoja linjoja muodostavat leikkaukset innostavat häntä

Jennaa motivoi työssä jatkuva itsensä kehittäminen ja tyytyväiset asiakkaat.

Vapaa-ajallaan Jenna viettää aikaa koiran kanssa tai erilaisten liikuntaharrastusten parissa.

Learn More

Marianne

Parturi-Kampaaja
Kampaajamestari

Marianne on ollut alalla jo yli 20 vuotta. Hän palvelee asiakkaitaan kiireettömästi ja toiveet huomioiden. Hän tykkää erityisesti hiusten värjäämisestä.

Marianne on ollut lapsesta lähtien kiinnostunut hiuksista, haaveena hiustyöt teatterissa ja elokuvissa. Hän harrastaa musiikkia, lukemista ja liikuntaa. Aika kuluu myös kotiaskareiden, elokuvien ja leivonnan parissa seuranaan aviomies, kaksi tytärtä ja koira.
.
.

Learn More

Mira

Parturi-Kampaaja

Mira on paljasjalkainen lahtelainen ja tehnyt hiushommia noin kymmenen vuotta.

Mira tekee laajasti erilaisia värjäyksiä ja leikkauksia, ja erityisesti lyhyiden hiusten muotoilusta on tullut hänelle suosikki. Mira viihtyy hyvin myös rakennekäsittelyn parissa.

Töiden ulkopuolella Mira harrastaa joogaa ja matkustelee tilanteen salliessa. Taide, musiikki ja elokuvat ovat lähellä sydäntä.

Learn More